2009 m. birželio 16 d., antradienis

Pamoka su Rubénu Terbalca

Vakar turėjome privačią pamoka su garsiu tango istoriku, šokėju, mokytoju Rubén 'Milonga' Terbalca. Man buvo kiek baisu. Privačią pamoką...

Visą straipsnį skaitykite Tango Balse: Pamoka su Rubénu Terbalca

8 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Och, kaip šoka, kaaaaip šoka!...

Tai sakai, gali iš bėdos ir veidrodžių užtekt? :)

mika rašė...

Aha, kažkur penkis, dešimt metų...

Ne, šiaip niekam to nelinkėčiau - linkiu kiekvienam šokėjui rasti gerą tango Mokytoją. Aš suradau po 10 metų, vakar. Super!

Vaivaj rašė...

Mika, jau net matau, kaip tu kaifavai pamokoje.
Nuoširdžiai džiaugiuosi ;-)
Iš šokio matau, kad tai būtent tai, ko tau reikia. Nerealu :-)

Žinai, manau, gavote komplimentą būtent todėl, kad jūs mokotės šokti ne todėl, kad ta madinga, bet todėl, kad tai gyvena jumyse (na bent tavy tai tikrai). O kai žmogus spinduliuoja meilę tam, ką daro, tai negi jam gali nesisekti.
Susirink per tą savaitę viską, iki paskutinio trupinėlio :-)

mika rašė...

Ačiū, Vaiva, aš jau renku ir siurbiu visus trupinius, kad nieko nepalikt :)

HAMELIN rašė...

Acá te dejo la dirección de una radio de Montevideo - Uruguay, es la radio donde pasan más Tango :

http://www.tutelevisiononline.com/tv_online/canal/8069/Radio+Clarin+580+AM

y acá te dejo otro video :

http://www.youtube.com/watch?v=Ej1bss9eCUY

un beso grande !!!
muy bueno el hombre que baila Tango en el video !!!

un abrazo grande

Fede Hammelinn

medula rašė...

Mika, šitas šarmingas diedukas yra tango komikas (gerąja, susižavjusia prasme). Nes susigraudinau, nes net tango srityje neinformuotam žmogui čia tikrai senoji grynoji mokykla, kai jau tiek visko moka šokėjas, kad improvizuoja kaip niekas nesitiki..
O ta moteraitė man kažkaip pasirodė nesitikėjusi tokių improvizacijų, nes atrodo jis šoka tokį valiūkišką tango, o jin kažką iš labiau paplitusių pasaulyje tango stilių. Ir jiems kartu - gerai?
Mika, gal reikėtų reportažo arba tavo kaip giliai tanguojančios paaiškinimo, kaip įmanoma kad milongoje žmonės visai iš skirtingų pasaulio dalių, mokęsi (arba nesimokę) pas skirtingus mokytojus, įvaldę skirtingus tango stilisu ir mėgstamus žingsnius, NESUREPETAVĘ, sustoja ir pasišoka.Ir labai gražiai. Nes įsivaizduoju tos moters "ojęzau!", kai anas pradėjo savo fintus =]

mika rašė...

Ne, viskas ten kaip turi būti - jie abu labai šauniai šoka. O diedukas išties nepaprastai šarmingas (tik pažiūrėk į jo šypseną ir į jo šokį - niekas nenaudoja tokių žingsnelių) - tai, ko trūksta Lietuvon atklystantiems tango mokytojams - tai charizmos. Fizinis paruošimas yra, o charizmos - nėra.
O apie sugebėjimą sušokti dviems nepažįstamiems žmonėms - labai geras klausimas - parašysiu atskirą postą. Ačiū už idėją!

HAMELIN rašė...

http://www.youtube.com/watch?v=bVXp-a1bgmk